Vooraankondiging Verhuisbericht

Fonti’s Team begon in 2009 vanuit huis. In 2011 werd het noodzakelijk naar een kantoor te verhuizen. Gekozen werd voor een ligging nabij centrum Rotterdam met een laagdrempelige ingang. De tijden waren heel anders. Het waren tijden van onophoudelijke in- en uitloop. Persoonlijke gesprekken. Loonstroken printen. Postzegels plakken. Papieren archieven bewaren.

Anno 2021 leven we een heel ander leven. En dat is niet alleen wegens de pandemie. Nog voor die ellende uitbrak was er duidelijk veel veranderd. Urenlijsten gaan via automatische systemen, loonstroken komen in een oogwenk digitaal bij u aan, werknemers stellen hun vragen via de app. Maar ook kandidaten en klanten kozen al voor mailen en bellen in plaats van regelmatige bezoeken aan kantoor. Het grote kantoor werd overbodig. Bereikbaarheid in het centrum werd overbodig.

Fonti’s Team zit in een verhuizing. Officiële berichtgeving volgt spoedig. Maar nu wil ik eerst de afgelopen jaren herdenken. Het waren prachtige tijden. Ik ben heel dankbaar voor de vele nieuwe kennismakingen en gezamenlijk plezier. Met speciale dank aan mijn Team.
– Anita

klassikale VCA examens