Op zoek naar personeel

Bij Fonti’s Team geloven wij in een persoonlijke aanpak. Daarom krijgt u als inlener een vaste adviseur. Wij hebben ons gespecialiseerd in een aantal branches, namelijk de metaalindustrie, facilitaire dienstverlening, administratieve diensten en productiewerk. Uw adviseur heeft dus al veel kennis en ervaring. Wij draaien al ruim 20 jaar mee in de uitzendwereld en weten inmiddels hoe we het beste invulling kunnen geven aan uw wensen.

Wat is jullie tarief?

Wij hanteren geen standaardtarief. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren, zoals:
Op basis van deze factoren maken wij een berekening. Hoe deze bovenstaande vragen ook worden beantwoord, één ding is zeker: ons tarief is altijd concurrerend!

Hoe zit het met jullie certificaten?

Wij beschikken over alle benodigde certificaten en verklaringen.

Hoe maken jullie een match tussen een bedrijf en medewerkers?

Dat doen we om te beginnen door onze klanten zo goed mogelijk te leren kennen. Alleen dan kunnen wij de perfecte match voor u vinden. Hierbij letten we uiteraard op de functieomschrijving, maar bedrijfscultuur is daarvoor zeker net zo belangrijk!

Op welke basis werken jullie met uitzendkrachten?

Onze uitzendkrachten zijn ontzettend belangrijk voor ons, daarom werken wij altijd op basis van loondienst. Wij werken dus niet met ZZP’ers en maken geen gebruik van doorleenconstructies.
Door deze manier van werken, kennen wij onze uitzendkrachten goed. Ze rouleren binnen onze klantenkring en doen zo steeds meer ervaring op. Onze ervaring is dat deze persoonlijke aanpak zorgt voor de beste resultaten. Wij verzorgen bijvoorbeeld ook het doorstempelen van de certificaten van onze lassers. Zo bieden wij gegarandeerd de beste medewerkers aan!

Hoe weet ik zeker dat jullie goede mensen leveren?

U kunt altijd vertrouwen op de kwaliteiten van onze medewerkers. Dat waarborgen we bijvoorbeeld door nieuwe metaalbewerkers te testen in onze eigen loods. Bovendien geven wij beginnende flexwerkers extra begeleiding, zodat ze direct goed van start kunnen. Wij vragen lassers ook om hun certificaten, om zo inzicht te krijgen in hun kunde en ervaring.

Hoe selecteren jullie nieuw personeel?

Wij beschikken al over een groot bestand van veelzijdige en goede mensen. We maken ook actief reclame wanneer wij op zoek zijn naar specifiek gekwalificeerde medewerkers.
Wij zoeken geen personeel in het buitenland, we werken dus op de Nederlandse markt. Daaruit volgt ook dat we geen huisvesting verzorgen en niets inhouden op de lonen van onze werknemers.